Så upprätthåller du ditt fiskeintresse

Som fiskare är det bra att läsa på om fiske, både när det gäller teknik och mer praktiska saker. För att ta del av bra information och intressant läsning gäller det att hitta rätt källor. Här är nätet till stor hjälp eftersom du har olika typer av fiskeläsning på ett och samma ställe.

Här får du de bästa tipsen på hur du lär dig mer om fiske. Allt från var du kan läsa om olika typer av utrustning till sajter som ger dig samlade fisketips.

Nischade fiskesajter

För dig som vill läsa generellt om saker som har att göra med fiske i Sverige är tipset internet. Här finns mycket att ta del av för både nybörjare och erfarna fiskare. Du hittar läsning om teknik, guider och fler fisketips på Fiskelivet.se som är en av de mest välfyllda svenska fiskesajterna. Under pandemin ökade dessutom intresset för fiske och därmed även efterfrågan på bra fiskesajter.

”Längtan ut till naturen under en tid då många levt isolerade har bidragit till det ökade intresset.”, skriver bland annat nyhetstidningen Skärgården.

Recensioner och tester

På nätet kan du dessutom hitta användbara recensioner av diverse fiskeutrustning. Något du kan behöva som nybörjare när det är dags att införskaffa nytt spö, drag eller kanske tillbehör till fiskebåten. Fiskelivet.se är en komplett sajt som även innehåller den typen av artiklar, men du hittar även recensioner och tester i traditionella fiskemagasin. Sist men inte minst är tipset att bli medlem på olika forum för fiskare på nätet. Det är ett bra sätt för att upprätthålla ditt fiskeintresse och dessutom skaffa nya kontakter.