Alla kan flugfiska

FlugfiskareNär det kommer till flugfiske så är det något svårt men som alla kan lära sig och som man då kan bli helt besatt av då det är ett meditativt lugn man kommer in i när man står men vatten till knäna och försöker få napp genom att endast nudda ytan.

Men, om du aldrig varit ute tidigare så finns det mycket att lära dig och att gå ut med ett gäng som aldrig varit ute förut kanske inte är det allra bästa, så se till att du har med dig någon som vet vad den pysslar med och att ni har bra utrustning. För när det kommer till flugfiske så är utrustningen a och o. Nummer ett är att börja träna på land för att få in de rätta teknikerna, för att sedan med större säkerhet gå ner i vattnet och ge dig på fiskarna.

Tumma inte på utrustningen

Vill du få ut det mesta möjliga av din fiskestund gäller det att du har bra utrustning. Och oavsett väder och vind finner du bra grejer på Outdoorestore.se för att bli så bra du bara kan. Och när du väl har övar upp dina färdigheter så finns det ett VM-lag som kanske lockar. Sug på den karamellen och tänk att det är bra att ha höga mål.

Visst, att fiska ska man främst börja med för att det är en underbar hobby och inte för att hamna i VM. Men, vem vet om du har jordens talang. Då är det viktigt att suga ut tips från kunniga personer, öva in rätt teknik från början samt att finna bra guideböcker som du kan ha med dig och läsa på.